You are here

ik-wil-mee

Reserveren

Onze vertelwandelingen gaan weer volop door, met de nodige aandacht voor uw eenieders veiligheid en gezondhied.  

Individuele deelnemers kunnen iedere zaterdagavond meedoen met de 'Antwerpse Spookwandeling', en hebben daarnaast de keuze uit een reeks vertelwandelingen op diverse data doorheen het jaar (zie lijst voor data). 

Het is noodzakelijk om op voorhand te reserveren, dit kan ook nog op de dag zelf.  Als u last minute nog wil meedoen, kan u best even contact opnemen, want mogelijk is een wandeling volzet of afgelast.

Bij reservatie ontvangt u meteen een automatische email, en daana een tweede email met de finale bevestiging. Check uw spamfolder, want vaak komen deze mails daar terecht!

De prijs per persoon bedraagt voor vertelwandelignen: €12.50 per persoon, en €7.50 voor kinderen tot 12 jaar. Bij kinderwandelingen is klein en groot gelijk:  €7.50 voor iedereen. 

We vragen om zoveel mogelijk via overschrijving te betalen, de gegevens hiervoor vindt u in uw bevestigingsmail. We zetten momenteel ook elektronisch betalen ter plekke op, om betalingen in cash zoveel mogelijk te vermijden.

De wandelingen gebeuren in relatief kleine groepen. Omwille van de Coronamaatregelen beperken we degroepen strikt tot maximaal 20 personen.

We houden ons het recht voor om een wandeling af te gelasten. Als dat zou gebeuren wordt u tijdig verwittigd via e-mail en/of SMS.