You are here

Voor groepen

Reserveren voor groepen

Voor groepen organiseren we graag elke van onze vertelwandelingen op de datum en tijdstip van uw keuze. Onze vertelwandelingen duren ongeveer 1u30. Voor een optimale beleving raden we sommige wandelingen alleen overdag of alleen 's avonds aan, zie hiervoor onder 'aanbod'.

Voor groepen is het is noodzakelijk om op voorhand te reserveren. Dit kan lang op voorhand, maar vaak is het ook nog mogelijk om een groepswandeling enkele dagen voordien te boeken.

Elke wandeling heeft een standaard vertrekpunt en aankomstlocatie. Op verzoek kan dit aangepast worden, bvb. om een groep op te halen of af te zetten in een restaurant. Contacteer ons gerust als u een specifieke vraag of wens hebt.

Voor een optimale beleving, leiden we de deelnemers rond in relatief kleine groepen (liefst niet groter dan 20, zeker niet meer dan 25 personen). Grotere gezelschappen worden opgesplitst in 2 of meer groepen die gelijktijdig elk met een eigen verteller op pad gaan. Bij reservatie hoeft u niet het exacte aantal deelnemers door te geven, alleen of we 1 of meer vertellers moeten voorzien.

Prijs: € 150 voor een groep inclusief tot 10 personen, bijkomende deelnemers € 10 per persoon, maximaal 25 personen in een groep.

Voordeeltarief voor groepen kinderen en jongeren in schoolverband (tot 18j): 

 Prijs: € 150 voor een groep inclusief tot 15 personen, bijkomende deelnemers: € 7,5 per kind tot 12j,  €10 indien ouder dan 12j. maximaal 25 personen in een groep.

 Annuleren kan kosteloos tot 30 dagen voor de activiteit, daarna rekenen we een annulatievergoeding aan: € 150 indien minder dan 48h vooraf, anders € 30.

Wandelingen voor private groepen kunnen ook in het Engels geboekt worden.