You are here

Voor groepen

Reserveren voor groepen

Voor groepen organiseren we graag elke van onze vertelwandelingen op de datum van uw keuze. Ook het startuur kan vrij gekozen worden.

De meeste vertelwandelingen duren ongeveer 1u30. Voor een optimale beleving raden we sommige wandelingen alleen overdag of alleen 's avonds aan, zie hiervoor onder 'aanbod'.

Het is noodzakelijk om op voorhand te reserveren. Dit kan ook lang op voorhand. Maar het kan ook nog last minute, meestal kan u nog een groepswandeling boeken tot een week voordien.

Elke wandeling heeft een standaard vertrekpunt en aankomstlocatie. Indien u dit wenst kan dit aangepast worden, bvb. om een groep op te halen of af te zetten in een restaurant nabij de route. Hebt u een specifieke vraag of wens, aarzel niet ons te contacteren.

Voor een optimale beleving, leiden we de deelnemers rond in vrij kleine groepen van niet meer dan 25 personen. Grotere gezelschappen worden opgesplitst in 2 of meer groepen die gelijktijdig elk met een eigen verteller op pad gaan. Bij reservatie hoeft u niet het exacte aantal deelnemers door te geven, we begrijpen dat dit vaak niet mogelijk is. Geef wel meteen door indien u meer dan 25 personen verwacht, zodat we tijdig een extra verteller kunnen inplannen.

Prijs: vertelwandelingen voor volwassenen: € 150 voor een groep tot 12 personen, bijkomende deelnemers € 10 per persoon, maximaal 25 personen in een groep.

Prijs: vertelwandelingen voor kinderen (Spookjeswandeling en Hellebaarden): € 100 voor een groep tot 12 personen, bijkomende deelnemers € 5 per persoon, maximaal 25 personen in een groep.

U kan kosteloos annuleren tot 30 dagen voor de activiteit, daarna wordt een vergoeding van €30 gevraagd. Indien minder dan 3 dagen vooraf geannuleerd wordt, wordt het minmum groepstarief gevraagd (€150, voor inderwandeling €100).